SOFT REBELS

Onder leiding van haar kersverse creative director Maja Kloevdal slaat het Deense label Soft Rebels de komende tijd een nieuwe weg in. Of eigenlijk is het meer springen. Niet keurig op het pad, maar nét ernaast. Want Soft Rebels is vanaf dit seizoen jonger, edgier en een tikkeltje tegendraads. Minder Soft, meer Rebel. De Spring/Summer 2019 collectie toont de eerste tekenen van het nieuwe DNA.

Het Deense dameslabel stond tot dusver vooral bekend om haar supervrouwelijke ontwerpen doordrenkt met zachtheid. De nieuwe Soft Rebels signature look krijgt een randje. En is cleaner. Met grafische accenten, nieuwe coolness en een typisch Parijse ‘Je ne sais quoi’ spirit die de veelzijdige designs gezamenlijk van een sophisticated twist voorzien. Scandinavisch design meets Franse flair. Geïnspireerd door het natuurlijke stijlgevoel van de immer elegante Persienne brengt designer Maja dit seizoen flink wat nonchalance in de collectie. Voor een casual look die eigenheid uitstraalt.

Tegelijkertijd blijft de collectie ook heel erg herkenbaar. Verschillende key items, zoals tops en jurkjes, zullen ook in de komende collecties gewoon hun opwachting blijven maken. Geheel in de traditie van Soft Rebels, is er bovendien aan gelaagdheid, structuur en een uitgebalanceerde mix van stoffen geen gebrek. Verwacht verder flink wat seasonal varianten op trends en niet te missen essential pieces, maar dan geïnterpreteerd volgens de nieuwe identiteit en volledig in lijn met het kersverse DNA.

 

Meer informatie:

Laundry Room | Guusje Bodewes

E guusje@laundryroom.nl | T + 31654693238

www.laundryroom.nl