COLORFUL STANDARD

Keep your conscious clean. Colorful Standard gelooft dat goede designs en mooie idealen meer dan prima samengaan. Het uit Denemarken afkomstige label brengt de ultieme wardrobe basics op de best mogelijke manier. Aan fancy taalgebruik doet het label niet, een oververhitte marketingmachine blijft achterwege. Colorful Standard maakt simpelweg de ultieme essentials, vervaardigd van de beste materialen onder goede omstandigheden. Om het nog mooier te maken, wordt 5% van de opbrengst gedoneerd aan het goede doel. Zodat niet alleen de dragers, maar ook de makers én de wereld daar omheen profiteren van de collectie.

Een hoofdrol is weggelegd voor het materiaalgebruik. Zo worden alle designs gemaakt van hoogwaardig 100% organisch katoen. In Portugal. Door uiterst bedreven vakmannen en –vrouwen. In een fabriek waar goed gezorgd wordt voor iedereen die daar werkzaam is. Colorful Standard is er bovendien op gebrand dat ieder kledingstuk zo lang mogelijk meegaat. Zo zijn alle designs pre-washed, waardoor ze niet meer krimpen in de was en de fit goed blijft.

Talloze uren aan ontwikkeling en heel veel feedback van klanten heeft ervoor gezorgd dat Colorful Standard het ideale silhouette vond. Van classic crew tot hooded-zip sweater. In veelzijdig basic black of juist in een opvallende tint als raspberry pink. Het Deense label besteedt veel aandacht aan de samenstelling van het perfecte pallet. Iedere kleur is ‘spot on’. Met dank aan de verfijnde garment dyed methode krijgen de basics een ingedragen uitstraling die zorgt voor een levendige vibe. Alle stijlen zijn voor zowel dames als heren verkrijgbaar in een ruime maatserie van XS tot XXL.

Contact:

LAUNDRY ROOM | Dries Bruijnes

dries@laundryroom.nl | 06-290 209 08

www.colorfulstandard.com

www.laundryroom.nl