ZANEROBE

Distributeur Laundry Room breidt vanaf levering Spring/Summer 2019 uit met het Australische Zanerobe. Wat ooit begon als een weddenschap onder het genot van een paar biertjes, is uitgegroeid tot een groots kledingmerk met internationale allure. Een cultural movement. Gedragen door grootheden als Jay Z, Kendrick Lamar, The Game, Macklemore, Bryson Tiller en vele anderen. Met verkooppunten over de hele wereld. Van Japan tot Canada. En van de Verenigde Staten tot het Europese continent. Onder leiding van de nieuwe distribiteur Laundry Room wil Zanerobe op Nederlandse bodem een nieuwe groeispurt inzetten.

Founders Jonathon Yeo en Leith Testoni bedachten Zanerobe ooit omdat ze destijds iets misten in de fashion industry: easy-to-wear pieces die ze zelf écht graag dragen. Gemaakt en gebracht door inspirerende persoonlijkheden met wie zich daadwerkelijk kunnen identificeren. Van sporters tot muzikanten en van fotografen tot influencers. Met iedereen die bij Zanerobe betrokken is, delen de founders van het label een connectie. Het is één grote community. Een happy family. En dat voel je aan alles. Van de campagnebeelden tot de designs. Zanerobe is zo’n merk waar je gewoon deel vanuit wilt maken.

Trends worden niet klakkeloos overgenomen. Liever maken de mannen van Zonerobe sportswear-inspired pieces die bijzonder draagbaar zijn. Of je nou wilt opvallen of vooral van goede essentials houdt. Zanerobe heeft een onafhankelijke identiteit en een eigen kijk op het bouwen van een goede collectie. Met als belangrijkste mantra: ‘design what you’re dying to wear’.

Contact:

LAUNDRY ROOM | Dries Bruijnes

dries@laundryroom.nl | 06-290 209 08

www.zanerobe.com

www.laundryroom.nl